Over mij

Welkom in mijn salon!


Mijn naam is Esther Geerts, 25 jaar en in 2014 gestart met het opbouwen van mijn passie en hobby een eigen beauty salon.
Tijdens mijn opleiding kwam ik er al snel achter dat mijn passie lag bij het hebben van mijn eigen beauty salon, zo ben ik langzaam aan huis begonnen met het opbouwen ervan en al snel liep mijn hobby uit de hand en kon ik zelfs al parttime werken in mijn eigen salon.

Na mijn opleiding ben ik als allround-schoonheidsspecialiste en nagelstyliste aan het werk gegaan bij diverse salons. Hier heb ik mijn kennis verder kunnen uitbreiden en heb ik veel geleerd over het vak schoonheidsspecialiste.
Daarnaast heb ik verschillende cursussen en opleidingen gedaan op het gebied van nagelstyling zoals nailart, perfectie nagel, Russian manicure, powergelnagels en nog veel meer.

Sinds 2 jaar werk ik geheel zelfstandig en kan ik vol trots zeggen dat ik mijn eerst doel heb bereikt: fulltime in mijn eigen salon werken!
Om bij te blijven in alle nieuwe trends en mezelf te blijven ontwikkelen, volg ik regelmatig nieuwe cursussen.

Lijk het u leuk om eens langs te komen, dan bent u van harte welkom! Voor vragen ben ik per mail of telefoon ( ook whatsapp) bereikbaar.

Hopelijk tot ziens in mijn salon!

Lieve groet,

Esther Geerts